Renovering

Tag os med på råd ved boligrenoveringen.

Ny tapetopsætning, strukturmaling eller noget helt tredje kan få et rum til at ændre karakter fuldstændigt. Den gamle stue kan få helt nyt liv og rummelighed med en ny lys farve. Boligen vil fremstå flot og velholdt med nymalede overflader i stedet for de gamle og falmede. Mulighederne er mange, og man behøver ikke renovere hele boligen for, at den igen skal se velholdt ud.

Det er altid en god idé at tænke over, hvad rummet skal benyttes til, inden renoveringen går i gang. Farverne på væggene er nemlig med til at sætte stemningen i rummet. Vi udfører både store og små renoveringsopgaver. Fra tilbygninger og hele huse til enkelte rum og elementer. Vi koordinerer gerne med håndværkerene efter indsættelse af nyt køkken eller badeværelse, så vi kan tage over og udføre malerarbejder efter, de er færdige.

Renoveringsarbejder vi laver er bl.a.:

  • Afrensning af gamle overflader evt. skimmelsvamps behandling.
  • Spartelarbejde
  • Tapetopsætning
  • Opsætning af væv,  miljøvæv, filt mm.
  • strukturmaling

Vi har en lang erfaring med renovering af både private og erhvervsboliger. Renovering handler mange gange om at se de unikke og kreative muligheder, og dem har vi øje for. Vi rådgiver derfor gerne og kommer med ideer til, hvordan renoveringsarbejdet kan udføres.

Vil du selv renovere?

Vil du selv renovere?

Lad os være med et stykke af vejen. Vi kan bl.a yde rådgivning og levere materiale.

Kontakt os og hør om en delaftale.

Besøg os på Facebook
Besøg os på Instagram